• ingang_parking.png
  • slagbomen_poort.png
  • tourniquets_960.png

Tourniquets wat en waar

Tourniquets worden veelal gebruikt om de toegang te regelen bij bedrijven, gebouwen, pretparken, zwembaden, zeehavens, parkeergarages, etc.... De tourniquet geeft maar een persoon tegelijkertijd toegang. Door het koppelen van toegangscontrole aan de tourniquets, kun je alleen de mensen toegang geven die een geldig pasje of kaartje hebben. Hierdoor is het ook mogelijk om het aantal aanwezige personen op een bepaald terrein te registreren. Tourniquets zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt lage tourniquets, de zogenaamde billentikkers, maar ook hoge tourniquets. Dit zijn meestal draaitrommels. Deze tourniquets worden vaak gebruikt bij voetbalstadions of recreatieparken.

Tourniquets worden ook vaak toegepast in het openbaar vervoer zoals trein en metro. Bij deze tourniquets kan toegang worden verkregen met een chipkaart. Tourniquets kunnen ook worden gebruikt als onderdeel van een totale beveiligingsoplossing.

Bar One

bar one 1 3dvisualization

pdficonBAR ONE:
Uniek enkele arm tourniquet
gepatenteerd
ruimtebesparend model
verkrijgbaar in 3 versies te weten Unipod, Tripod en Gate.
Easygate IM

easygate im 3d white pdficonEasyGate IM:
ontworpen voor de high end gebruikers
veel keuze in materiaal en oppervlakte afwerking modern design
Magnetic Direct Drive
100% locking / push trough features
keuze van glas hoogte van 900 tot 1800 mm.

 

Easygate SPT

easygate spt 1800 ver2

pdficonEasyGate SPT:
ruimte besparend aspect door het modieuze smalle ontwerp
Magnetic Direct Drive
100% locking / push trough features
keuze van glas hoogte van 900 tot 1800 mm.

Tourniquets

Tpdficonourniquet, draaihek of draaikruis zijn benamingen voor een middel om personen gecontroleerd binnen te laten. Tourniquets, draaihekken of draaikruizen zijn leverbaar in verzinkt staal of RVS of met of zonder glasvulling. Alle varierend van heuphoge tot manshoge voor zowel binnen als buiten.

Leg u wensen bij ons neer en wij adviseren u in de tourniquet die bij uw situatie past.

 

Tourniquet DeLux

De tourniquet DeLux straalt luxe uit, de tourniquet is zowel binnen als buiten toepasbaar en is volledig aangedreven en bi-directioneel.

Leverbaar is de tourniquet in iedere Ral kleur.

 

 

Tourniquet Era

 De tourniquet Era is een eenvoudige maar stevige tourniquet die zowel binnen als buiten toepasbaar is. Keuze is er voor ontgrendelbaar of volledig aangedreven.

Leverbaar is de tourniquet in iedere Ral kleur.