• ingang_parking.png
  • slagbomen_poort.png
  • tourniquets_960.png

Over toegangscontrole

Toegangscontrole
Toegangscontrole met behulp van een TDSi kaartleessysteem kan variëren van een eenvoudig stand-alone systeem tot een uitgebreid systeem wat met software beheerd wordt.

Met een eXpack starterskit heeft u een compleet systeem wat uitbreidbaar is.

eXpack1

stand-alone systeem
De eXpack1 kit bestaat uit een controller (incl. voedingsadapter), een eXprox kaartlezer en 20 proximity (voorhoud) passen.

De eXpack1 is uit te breiden met een extra kaartlezer en te gebruiken tot 1000 gebruikers.

eXpack2

2 deurs netwerksysteem

De eXpack2 kit bestaat uit een eXcel2 controller, twee eXprox kaartlezers, 50 proximity (voorhoud) passen en eXguard eXpress software.

De kit werkt zowel stand-alone als in een netwerk. Het systeem is uitbreidbaar tot een netwerk systeem tot 256 deuren en 24000 gebruikers.

eXpack4

4 deurs netwerksysteem

De eXpack4 kit bestaat uit een eXcel4 controller, vier eXprox kaartlezers, 50 proximity (voorhoud) passen en eXguard eXpress software.

De kit werkt zowel stand-alone als in een netwerk. Het systeem is uitbreidbaar tot een netwerk systeem tot 256 deuren en 24000 gebruikers.

eXguard

Uitgebreide software

Standaard worden de eXpack2 en eXpack4 geleverd met de beheersoftware; eXguard eXpress. Deze software is te upgraden naar eXguard Pro.

Met de eXguard Pro zijn de mogelijkheden nog ruimer, zoals: uitbreiding naar max. 256 deuren, volledige anti-passback, communicatie via kiesmodem, beheer via pc-netwerk vanaf meerdere pc’s en het gebruiken van de SQL-dbase door andere programma’s.

Kentekenherkenning

Kentekenherkenning

Selectief en gecontroleerd toegang verlenen zonder dat de bestuurder uit de auto hoeft kan met kentekenherkenning.

De gebruiker stopt voor de slagboom of poort, zijn/haar kenteken wordt gelezen en de bijhorende software bepaald of het voertuig toegang heeft en of de slagboom of poort geopend wordt.