• ingang_parking.png
  • slagbomen_poort.png
  • tourniquets_960.png

Slagboom PS Platinum

slagboom ps platinumDeze slagboom heeft een compleet stalen frame. Echter in tegenstelling tot onze andere slagbomen heeft deze een aluminium behuizing met een kop deksel. De besturing zit bovenin de slagboom zodat men heel gemakkelijk bij de besturing kan! Deze slagboom is uitgerust met een frequentie gestuurd aandrijving en heeft een maximale armlengte van 4 meter. De snelheid is tussen de 1,9 en 2,8 seconden. Deze slagboom wordt standaard geleverd in de kleuren wit en grijs (RAL 9016 & 7042)

Solar Slagboom

solar slagboom

 

Technische specificaties:
•    GEEN STROOM NODIG !

•    Elegante aluminium slagboombehuizing in RAL 9016 (verkeerswit)
•    Behuizing: 100 x 15 x 15 cm. / Bodemplaat 20 x 20 x 0,5 mm.

•    Maxiamale armlengte 200 cm. Ø 60 mm.
•    Gewicht: 18 Kg.

•    Tot 2.500 open / dicht bewegingen met een volle accu.
•    Handbediening mogelijk.

•    Werking: openen / sluiten met een handzender. (1 inclusief)
•    Werkt niet i.c.m. detectielussen of andere sturingen!

 

Over de constructie en besturing van uw slagboom

 

Slagbomen zijn leverbaar in diverse constructies en besturingsmogelijkheden. Een slagboom kan b.v. elektrisch of handbediend zijn.
Standaard worden alle automatische slagbomen geleverd met een uitgebreide besturing; LC voorzien van een 2-kanaals lusdetector.

Vrijwel alle PS/TSD modellen zijn leverbaar met een 230Vac of 400Vac aandrijving. De TSDH-slagbomen worden geleverd met een 400Vac aandrijving

Slagboom PS

Snelle slagboom

Snelle slagboomDe slagboom van de types PS en TS zijn ontwikkeld voor het afsluiten van parkeerterreinen parkings en parkeergarages.

De slagbomen zijn voorzien van een rechthoekige wit gepoedercoate arm met rode reflecterende stickers.
Slagbomen in deze series zijn leverbaar met arm tot 4 meter lengte.
 

Slagboom TSD

Met vorkconstructie

Slagboom met vorkconstructieDe slagboom TSD is ontwikkeld voor het afsluiten van oa. bedrijfsterreinen. De slagboom is voorzien van een dubbelgelagerde vorkconstructie.

De slagboomarm is rond (
Ø 90mm), wit gepoedercoat met rode reflecterende stickers. Leverbaar met arm tot 6 meter.

 

 

 

Slagboom TSDH

 

Robuuste slagbomen


Slagboom TSDHDe slagboom TSDH is inzetbaar op plaatsen met een grote doorrijdbreedte of waar een extra stevige constructie wenselijk is.
Voorzien van een conische rechthoekige wit gepoedercoate arm met rode reflecterende stickers.
 
Dit type slagboom is leverbaar met arm die tot 9 meter lang kan zijn.
 

Slagboom HS

Handbediende slagbomen
 

Slagboom HSDe slagboom HS is handbediend, door het gebruik van een gasdrukveer zijn er geen contra gewichten nodig om de slagboom te openen of te sluiten,

De slagboom wordt geleverd met een 6 meter arm met rood reflecterende vlakken en een vangpaal De slagboom is zowel horizontaal als verticaal vergrendelbaar.
 
 

Toebehoren voor slagbomen

Accessoires

Ons leveringsprogramma slagbomen kent  een groot aantal accessoires zoals: detectielussen (prefab of gezaagd in asfalt/beton), betonfundaties, bedienpanelen, afstandsbedieningen, knikarmen, verkeerslichten, voertuigtellingen en vangpalen. Kortom, allerlei producten die u in combinatie met uw slagboom kunt gebruiken.

Wanneer u contact met ons opneemt, leggen we u graag uit wat de mogelijkheden van onze slagbomen en bijbehorende accessoires zijn.