• ingang_parking.png
  • slagbomen_poort.png
  • tourniquets_960.png

Parkeersystemen

Parkeren wordt in de drukbevolkte gebieden een steeds groter probleem. Wij proberen dan ook steeds efficiƫnter met deze schaarse ruimte voor parkeerplaatsen om te gaan. Ook het parkeren op bedrijfsterreinen wil men steeds vaker reguleren en controleren. Om deze parkeerproblematiek aan te pakken, kunt u gebruik maken van een parkeersysteem. Deze parkeersystemen zijn er in vele soorten en maten.
Men kan kiezen voor een simpel parkeersysteem, wat wij overigens bij Eureka Parking intern hebben ontwikkeld, tot een zeer geavanceerd parkeersysteem met alle mogelijkheden die men zich maar wensen kan.

Enkele voorbeelden van parkeersystemen
Betaald parkeren
Reguleren capaciteit parkeerplaatsen
Geautoriseerd parkeren
Combinatie van de hierboven beschreven parkeersystemenBA ArgentumBA Platinum met PIN moduleAl meer dan 15 jaar bestaat de barcode-techniek. Allang voordat men de voordelen van Barcode in zag, installeerden Bebarmatic parkeersystemen met barcode tickets. De zekere, directe thermo print op de ticket bij de inrit, wordt weer contactloos en daardoor slijtvast optisch aan de betaalautomaat en de uitrit gescand.


Deze modulaire techniek van de respectievelijke inrit / uitrit en betaalautomaat, maakt het mogelijk bij complexe installaties telkens de optimale componenten te kiezen met identieke software en homogene hardware.

 

foto IT Argentum GGZmade in germanyDit betreft kwaliteit van de hoogste industriƫle standaard. Naast de eigen ontwikkeling van het concept, het design tot aan de software, zijn alle van belang zijnde gekochte onderdelen in Duitsland gemaakt.